www.startup-equity.ch

Million Dollar Script Forums Showcase www.startup-equity.ch

This topic contains 12 replies, has 2 voices, and was last updated by  berker 3 years, 9 months ago.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #944

    srkraag
    Participant

    Hi fellow script users,
    Our website is now online and running. Please feel free to come, visit, like, comment and buy pixels !
    As of today the site is in french only, but we’re working on an english and german version.

    [b]www.startup-equity.ch[/b]

    #1132

    berker
    Participant

    how did you change the template like this ?

    #1133

    srkraag
    Participant

    went through all the CSS files to change them.
    Had some help with minor php tweaks from admin here also 🙂
    Took quite a while to get them right and you need to know CSS.

    #1139

    berker
    Participant

    skraagy can you help me ?
    http://www.1milyonpiksel.com this is my site but i have some problems with pixel grid .. as you can see my grid looks like cut from its right side how can i solve this ?

    #1140

    srkraag
    Participant

    try changing the iframe width to 1002px.

    #1141

    berker
    Participant

    it didnt work .. 🙁

    #1142

    srkraag
    Participant

    those 2 you need to change to 1002px.
    Well it forks for me with firebug

    #1143

    berker
    Participant

    do i have missing codes in there ? it looks different

    #1144

    berker
    Participant

    i did it thank you so much!!!!

    #1145

    srkraag
    Participant

    glad if i was of any help 🙂

    #1146

    berker
    Participant

    Can i ask you another thing ? .. How can i add a header to my users page like yours ? which code should i embedd to header.php ?

    #1147

    srkraag
    Participant

    The user portion of the website uses a different header.php file than the “home” one.

    You need to tweak the /users/header.php file (as far as I remember)

    #1154

    berker
    Participant

    Thank you for your answer i have done this too.. Now i have another problem with my publish.php page.. Problem is i cant see my grid on that page it looks like broken image do you have any idea ? how can i fix this

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.