MySql Problem

Million Dollar Script Forums Bug Reports MySql Problem

This topic contains 13 replies, has 2 voices, and was last updated by  Bharath Aathamsha 2 years, 6 months ago.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #2208

    Bharath Aathamsha
    Participant

    Hi,

    If an user sign up a new account, he get´s no validation email.
    I wait over 20 minutes an resend, but nothing happened and after long time produce MySQL server has gone away message will displayed.

    After that i changed main configuration wait time 1 min to resend, Same message MySql server has gone away.

    what i do to fix this warning or error.

    I’m changed lot in my server as well SMTP Configuration

    i’m using godaddy vps hosting…

    #2211

    Ryan
    Keymaster

    Hi there,

    Have you tried the development snapshot to see if that fixes the issue?

    #2230

    Bharath Aathamsha
    Participant

    hi Ryan,

    i found the problem is MySQL server has gone away that only the problem has been sended to my from(admin) mail id the error in the mail id is show below.

    Error in admin mail id:

    MySQL server has gone awaySELECT * from mail_queue where (status=’queued’ OR status=’error’) AND retry_count <= 15 order by mail_date DESC

    >

    #2231

    Ryan
    Keymaster

    Which version of MDS are you running?

    How many mails do you actually have in your queue? If you can’t see in MDS maybe you can view the database (in phpMyAdmin or something) and see how many entries the mail_queue table has in it.

    If not many then maybe your MySQL settings require some tweaking. If lots then maybe you have to keep less in there for your server unless you tweak your MySQL settings.

    #2237

    Bharath Aathamsha
    Participant

    Hi Ryan,

    I have checked in phpmyadmin there only 3 rows in queue yesterday.but today i try to resend 550-Please turn on SMTP Authentication in your mail client error will be produced. And also checked email configurations in my server host.

    How fix this problem…………..

    #2238

    Ryan
    Keymaster

    Which version of MDS are you running?

    Mail has been tested to work fine.

    #2239

    Bharath Aathamsha
    Participant

    sorry i don’t know how to check which version is running

    #2240

    Ryan
    Keymaster

    Well if you login its on the top left of the screen. Also if you haven’t tried the dev snapshot you may wish to give it a shot because mail works fine in it for me.

    #2241

    Bharath Aathamsha
    Participant

    Not installing blank screen will display in the screen.

    #2242

    Ryan
    Keymaster

    Are you saying you were never actually able to install the script in the first place?

    #2243

    Bharath Aathamsha
    Participant

    may be

    #2244

    Bharath Aathamsha
    Participant

    Now the mail will sent admin email but not sent to user mail id.
    when i resend mail for user 550-Please turn on SMTP Authentication in your mail client will appear..

    what’s the problem in my site

    #2245

    Ryan
    Keymaster

    Try the development snapshot.

    #2246

    Bharath Aathamsha
    Participant

    ok Thanks Ryan

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.