Favourite Host

FastComet

Install Service

Premium Support

Forums

Forum breadcrumbs - You are here:ForumForum: InstallationGrid Problems
Login or register to post.

Grid Problems

Hi, I did all that the instructions toll me, an then this happens, the grid is not there only a big square with a sign of a broken image or something like that...http://millondefotos.gsd7.com/I am still making changes to the configuration and to test your script, but I do not know what happen...Another thing the front page is not changing to spanish, I use the tool, follow the instructions, change to the new language (spanish) to default, and also diactive the english language, but still the page is show in english. As soon I finish the email template translations I will try to translate manually to see if it works the english_default.php

Hi there,Sorry for the delayed response. I never got an email for some reason.It looks like maybe you have to run the Process Pixels in the admin or maybe you are running out of memory.If you can set error logging in the main config to: E_ALL & ~E_NOTICE and then try again and see if you can find an error log on your server somewhere and send me any errors you see that might be useful.I'm not too sure about your language issue. Have you seen this? https://milliondollarscript.com/article/how-do-i-translate-to-another-language/It's possible maybe the file doesn't have the right permissions or something didn't save properly. Maybe the error logs will have info about that as well if you can try to reproduce the issue somehow and make it cause an error if there is one.