Favourite Host

RunCloud (free 5 day trial)

Install Service

Premium Support

Forums

Login or register to post.

Getting "Acess denied" on users/write_ad.php

12

Hi,I'm getting this error publishing new add on my hosting server (v2.1). I google it and i found it was a bug detected and solved on 2.0.15? Any clue how can i solve it?Thank you.RegardsBM

Hello,Do you get any errors in your webserver error logs?Ryan

Hello Ryan,Thank you for your reply.I'm getting theis page:"ForbiddenYou don't have permission to access /users/write_ad.php on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."Error log shows me this line:"[Tue Mar 05 09:50:40 2013] [error] [client 77.54.39.16] File does not exist: /home/phkesw/public_html/dev.portugal-relax.com/403.shtml, referer: http://dev.portugal-relax.com/users/write_ad.php"Any clue :|Thank you again...Regards,BM

Hmm, sounds like maybe the file permissions aren't right on the write_ad.php file? Files should likely be 644 and folders should be 755 unless your host has some weird setup.

Just checked... all folders have 755 and files have 644.It seems "Forbidden" only shows up if URL form field isn't left blank when submiting ad.Ex: http://www.google.com gives me the error...http://dev.portugal-relax.com/users dont give me the error...weird... :

I will test it out and see if I can reproduce it and fix it up.

I guess something is blocking me from linking external url's on the host server. I can't reproduce it on my local machine... no problem linking above urls.Maybe a workaround?

Oh, maybe it's mod_security that's causing that. I actually think I fixed that in a recent dev snapshot.

replacing only write_ad.php?I'll test...

replaced users/write_ad.php and include/ads.inc.php with the snapshot 2.1.r167 and same happens...

12