Re: I cannot set SMTP

Million Dollar Script Forums General I cannot set SMTP Re: I cannot set SMTP

#833

Fil
Participant

Hi Ryan,
I ordinary use the smtp server via Thunderbird. Also I have no error when I click Test connection button. My smtp:

address: smtp.fil-web.cz
port: 25
user name: fil@fil-web.cz
authentication: password, unsecured transfer
connection security: none

server log:
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:29:14 +0200] “GET /users/forgot.php HTTP/1.1” 200 805 “http://www.million-firms.com/users/” “Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:14.0) Gecko/20100101 Firefox/14.0.1” 471 1079
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:29:18 +0200] “GET /users/forgot.php HTTP/1.1” 200 805 “http://www.million-firms.com/users/” “Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:14.0) Gecko/20100101 Firefox/14.0.1” 497 1079
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:29:18 +0200] “GET /users/style.css HTTP/1.1” 304 – “http://www.million-firms.com/users/forgot.php” “Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:14.0) Gecko/20100101 Firefox/14.0.1” 555 136
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:29:18 +0200] “GET /users/bg_gradient.jpg HTTP/1.1” 304 – “http://www.million-firms.com/users/style.css” “Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:14.0) Gecko/20100101 Firefox/14.0.1” 574 135
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:29:20 +0200] “GET /users/forgot.php HTTP/1.1” 200 805 “http://www.million-firms.com/users/” “Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:14.0) Gecko/20100101 Firefox/14.0.1” 514 1079
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:29:20 +0200] “GET /users/style.css HTTP/1.1” 200 5035 “http://www.million-firms.com/users/forgot.php” “Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:14.0) Gecko/20100101 Firefox/14.0.1” 478 5275
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:29:20 +0200] “GET /users/bg_gradient.jpg HTTP/1.1” 200 835 “http://www.million-firms.com/users/style.css” “Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:14.0) Gecko/20100101 Firefox/14.0.1” 498 1075
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:30:04 +0200] “POST /users/forgot.php HTTP/1.1” 200 1053 “http://www.million-firms.com/users/forgot.php” “Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:14.0) Gecko/20100101 Firefox/14.0.1” 587 1328
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:31:43 +0200] “GET /users/forgot.php HTTP/1.1” 200 805 “http://www.million-firms.com/users/” “Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:14.0) Gecko/20100101 Firefox/14.0.1” 471 1079
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:31:44 +0200] “GET /users/ HTTP/1.1” 200 2751 “http://www.million-firms.com/” “Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:14.0) Gecko/20100101 Firefox/14.0.1” 455 3026
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:31:58 +0200] “GET / HTTP/1.1” 200 1714 “-” “Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; Win64; x64; Trident/5.0)” 329 1852
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:31:58 +0200] “GET /main.css HTTP/1.1” 200 1556 “http://www.million-firms.com/” “Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; Win64; x64; Trident/5.0)” 348 1795
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:31:58 +0200] “GET /grgrad.gif HTTP/1.1” 200 704 “http://www.million-firms.com/” “Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; Win64; x64; Trident/5.0)” 392 943
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:31:58 +0200] “GET /s_bg.gif HTTP/1.1” 200 3492 “http://www.million-firms.com/” “Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; Win64; x64; Trident/5.0)” 390 3732
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:31:58 +0200] “GET /display_map.php?BID=1 HTTP/1.1” 200 9127 “http://www.million-firms.com/” “Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; Win64; x64; Trident/5.0)” 390 9284
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:31:58 +0200] “GET /button.gif HTTP/1.1” 200 2631 “http://www.million-firms.com/” “Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; Win64; x64; Trident/5.0)” 392 2871
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:31:58 +0200] “GET /display_stats.php?BID=1 HTTP/1.1” 200 184 “http://www.million-firms.com/” “Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; Win64; x64; Trident/5.0)” 392 321
46.183.57.19 – – [13/Sep/2012:14:31:58 +0200] “GET /pixels/bg-main1.gif HTTP/1.1” 200 591 “http://www.million-fi

I sent the e-mails from “Forgotten your Password” service. I have attached my script smtp setting in Main config.
Kind Regards, Filip